interior

High contrast

Rough steel components in classic spaces

Our assignment was to redesign an old apartment in downtown Budapest which had great potential but was loaded with fragmented, sad, dark rooms. We placed bold steel-polycarbonate dividers into the cleared out, sunny, classic spaces, emphasizing the exciting relationship of the old and the new. The unique steel lighting system meanders through the entire apartment, and rough steel frames of particular openings enhance the bare, contrasting mood. The contemporary, definite elements are in balance with the traditional, bourgeois details of the apartment, such as the double wooden doors or the exceptionally beautiful windows – while the French herringbone oak flooring and the comfortable furniture tune the overall picture cozy.

Interior design and construction: Nóra Pajer, Noémi Soltész / Nanavízió / 2018
Team: Norbert Juhász, Bálint Somogyi
Location: Budapest, 11th district
Size: 80 m2
Photo: Norbert Juhász